středa 7. května 2014

Naše první Dílny pro kutily

V tomto příspěvku se blíže podíváme na Dílny pro kutily - akci připravovanou speciálně pro tatínky nebo dědečky s dětmi. Tedy, ne že by byl vstup zakázán ženám, to ne... Ale snažili jsme se nabídnout témata, ve kterých se přeci jen budou asi lépe cítit muži. A na co se tedy můžete těšit na prví "lekci"?

Sejdeme se 17. 5. 2014 v 9 hodin a podíváme se na vše okolo jízdních kol. Naši lektoři vám ukáží, jak připravit kolo na sezónu, povypráví o povinné výbavě. Poradí, jak opravit běžné nehody a poruchy, třeba píchlou duši nebo spadlý řetěz. A ve spolupráci s firmou Madeja dostanete možnost si vyzkoušet i tažnou tyč, stojan na kola a další příslušenství. 



S sebou si prosím přivezte své kolo (dětské nebo dospělácké), pokud máte, tak i cyklo nářadí. Případně náhradní duši a jiné díly, které potřebujete dát dokupy ;-)

Vstupné je 180,- nebo 3 body z naší permanentky (zakoupíte na recepci), doba trvání je přibližně 3 hodiny. Jedná se tak o ideální náplň sobotního dopoledne. Užijete si spoustu zábavy a určitě na vás bude doma čekat výborný oběd!!!

Na akci je nutné se předem přihlásit. Buď přímo na našem webu ikonou nákupního košíku, nebo mailem, telefonicky, osobně nebo na našem facebooku. Uzávěrka rezervací je 12. 5.! Neváhejte a zajistěte si své místo v předstihu.


Těšíme se na vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat