pátek 26. září 2014

Co nás čeká v týdnu od 29.9.

A je tu říjen! Prázdniny jsou minulostí a v obchodech nás pomalu začnou připravovat na konec roku. My se však nedáme a podzim si náramně užijeme. Kdo nevěří, ať se podívá do naší Podzimní nabídky.

Pondělí 29. 9.
Je významným dnem. Děti nebudou ochuzeny o svou Volnou hernu pro děti, ale v podvečer nás čeká zahájení naší Galerie pro všechny. Přijďte se podívat v 17:00 na vernisáž výstavy: Marie Kaločová - Obrazy.

Úterý 30. 9.
Naše anglické úterý je tu opět pro děti i dospělé. Začínáme Angličtinou pro děti v 10 hod. Pokud se nahlásí alespoň tři dospělí, zahájíme v 11:00 také Angličtinu (nejen) pro maminky.
Od 16 hod pak pokračujeme ve velkém kurz pro podnikavce: Jak si rozjet vlastní podnikání. Setkání má téma: Marketingová strategie, networking.

Středa 1.10
Čeká nás "Veselá středa". Vaše oblíbená Veselá hernička (začínáme v 9, 10 a 11 hod) bude tentokrát na téma Dráček Fráček. Nezapomeňte vzít sebou oblečení, ve kterém se dobře hopsá i tvoří. Prosíme o rezervaci (zde) i na tyto kurzy a dodržení časů, ať se může Míša dětem plněhodnotně věnovat.
Od 16:00 se můžete těšit na Veselou dílničku. Opět děti čeká veselé tvoření, povídání, trocha pohybu a zajímavé informace k tématu, tentokrát Foukání podzimního stromu.

Čtvrtek 2.10.
Business snídaně i nadále pokračují. Tentokrát si budeme povídat o tom, Proč a kdy začít podnikat. Přijďte v 9:00 a vyzkoušejte si networking v praxi.
Odpoledne v 16:00 pokračuje kurz Jak si najít práci. Tématem tohoto setkání bude Jak se připravit na pohovor a co vás na něm čeká.

Pátek 3.10.
Akční týden ukončíme v naší Volné herně pro děti. Přijďte si s dětmi zahrát a vypít si šálek čaje.

Máte vybráno?:-) Pokud vám nějaký kurz chybí a chtěli byste jej u nás navštěvovat, napište nám na info@nasemisto.cz. Budeme rádi za vaše připomínky a návrhy.

Žádné komentáře:

Okomentovat