pondělí 15. září 2014

Co nás čeká v týdnu od 15. 9.

Jestli jsem minule básnila o babím létu, tentokrát musím už asi přiznat, že podzim se blíží... Ranní mlhy, čím dál tím dřívější stmívání, mokro a vlezlo... Ale víte, co je fajn? Přichází doba svařáku, horkého čaje s citrónem, burčáku a dýní. Po letních salátech se můžeme nadlábnout vepřo-knedlo-zela a špeky schovat pod svetry ;-) Takže jaképak copak, pojďme si to hezky užít!

Pondělí 15. 9.
Od 9 do 12 hodin je Volná herna pro děti. Díky našim přátelům máme nové hračky, přijďte zjistit, které to jsou...

Úterý 16. 9.
Minulý týden se angličtina nekonala, takže naostro začínáme s Angličtinou pro děti! První lekce je již tento týden, od 10 hodin. 
Od 16 hod pak pokračujeme ve velkém kurz pro podnikavce: Jak si rozjet vlastní podnikání. Tentokrát si povíme o tom, jak využívat sociální sítě a online marketing.

Středa 17. 9.
Veselá hernička s Míšou a téma Vezmi žlutou tužku, namaluj mi hrušku. Určitě to bude skvělá zábava jako vždy! Nezapomeňte, od 9 do 12 hodin, a s sebou ideálně starší oblečení, ve kterém se dobře hopsá i tvoří.
Odpoledne v 16 hodin nás čeká Jana se svým pokračováním Tvoření pro ženy - bude se háčkovat!

Čtvrtek 18. 9.
Startujeme kurz Jak si najít práci a moc se těšíme na všechny aktivní uchazeče ;-) S Lucií Burdovou se podíváte na to, jak a kde si hledat práci, jak se neztratit v inzerátech a nabídkách agentur.

Pátek 19. 9.
Je tu závěr týdne a kdo si nestihl pohrát, může to napravit od 9 do 12 hodin opět v naši Volné herně pro děti ;-)

Žádné komentáře:

Okomentovat