neděle 5. října 2014

Co nás čeká v týdnu od 6. 10.

Tento týden se slaví Mezinárodní týden nošení dětí. Ať už děti nosíte nebo ne, případně řešíte, zda děti nosí čáp nebo vrána, budeme rádi, když bude naše nabídka pro vás přínosem ;-) 

Pondělí 6. 10.
Již od 9 hodin je opět v plné polní připravená Volná herna pro děti, a vedle v učebně se můžete - jako ostatně každý den až do Vánoc - kochat (či výhodně nakoupit) obrazy a přáníčky Marie Kaločové v naší Galerii pro všechny

Úterý 7. 10.
Naše anglické úterý je tu opět pro děti i dospělé. Začínáme Angličtinou pro děti v 10 hod a  od 11 hodin pokračujeme již otevřenou  Angličtinou (nejen) pro maminky.
Od 16 hod pak pokračujeme ve velkém kurzu pro podnikavce: Jak si rozjet vlastní podnikání, tentokrát na téma autorských práv, tvorby loga a dalších zajímavých informací.

Středa 8. 10.
Vaše oblíbená Veselá hernička (začínáme v 9, 10 a 11 hod) bude tento týden na téma Kouzlení s dary podzimuNezapomeňte vzít s sebou oblečení, ve kterém se dobře hopsá i tvoří. Prosíme o rezervaci (zdez důvodu přípravy materiálu.
Od 15 hodin se pustíme do dýní! Vyzkoušíme dýňový džus, koláč i pečenou dýni, vydlabeme si pořádného Dýňáka a užijeme si podzimní sklizeň. To vše v našem Dýňování.

Čtvrtek 9. 10.
Odpoledne v 16 hodin pokračuje kurz Jak si najít práci. Tématem tohoto setkání budou druhy pracovních úvazků, placení povinných odvodů (sociální, zdravotní) atd.

Pátek 10. 10.
Tento pátek patří opět maminkám a Klubovně - nechte se rozmazlovat a zkrášlit ;-) Děti si pohrají s ostatními kamarády a všichni budou spokojení. 


Do pátku je rovněž aktivní náš dotazník k projektu Havířovská výměnka, děkujeme předem za vaše odpovědi! Klikněte prosím zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat