pátek 19. září 2014

Co nás čeká v týdnu od 22.9.

Dle kalendáře končí léto a počasí nám doopřává slunečné rozloučení. Je čas si užít poslední procházky bez kabátů a připravit se na nejbarevnější období - podzim. Také se těšíte na procházky listím? Už teď je možné si udělat zásobu kaštanů na domácí tvoření, tak to nepropásněte.

V našem centru se už pomalu chystáme na podzimní náladu. A co vás čeká tento týden?

Pondělí 22. 9.
Od 9 do 12 hodin je k dispozici Volná herna pro děti. Začněte týden hravě:-)

Úterý 23. 9.
Pokračujeme s anglickým úterým. Zahájíme jej opět Angličtinou pro děti. Začínáme v 10 hod. Pokud vám utekla první hodina, nevadí. Začít lze i v průběhu roku.
Od 16 hod pak pokračujeme ve velkém kurz pro podnikavce: Jak si rozjet vlastní podnikání. Setkání má téma: Kde sehnat kapitál na rozjezd, možnosti financování.

Středa 24. 9.
Vaše oblíbená Veselá hernička s Míšou je rozdělena do tří časů, ať se dostane na každého. Začínáme vždy v celou hodinu, tj. v 9:00, 10:00 a 11:00 (v případě zájmu můžeme rozšířit i na 12:00). Vzhledem k nutnosti přípravy materiálu a pomůcek prosíme o rezervaci (zde).
Téma herníčky je Koulelo se, koulelo, červené jablíčko. Určitě to bude skvělá zábava jako vždy! Doporučujeme sebou ideálně starší oblečení, ve kterém se dobře hopsá i tvoří.

Odpoledne v 17 hodin nás čeká Regina se svým Kurzem šití. Bude se tvořit Batůžek TOKYO.

Čtvrtek 25. 9.
Od 9:00 - 15:00 je vyhrazena doba pro Dobrovolníky, kteří by se rádi zapojili do dění našeho centra. Těšit se na vás bude Lucka.
Odpoledne začíná v 16:00 kurz Jak si najít práci. Tentokrát se spolu s Lucii Burdovou podívate na to, jak napsat životopis a motivační dopis.

Pátek 26. 9.
Tento den je určen hlavně maminkám, pro které máme připravenou Klubovnu pro maminky. Probereme Jak maminky odpočívají:-) Těšíme se na vás od 9-12 hod. děti samozřejmě mají vstup povolen!

Žádné komentáře:

Okomentovat