pátek 12. září 2014

Páteční dopoledne v našem centru...

Začíná podzim a nastává čas pláštěnek a deštníků. Děti už nemají takovou volnost pohybu a maminkám se honí hlavou Nerudovská otázka: ,,Kam s ním?" Doma mají děti dlouhou chvíli a tak vymýšlejí všelijaké neplechy. Proto jsme se rozhodli rozšířit provozní dobu centra na celý týden, tedy i pátek:-)

Tento den je speciální v tom, že se střídá co 2 týdny hernička s Klubovnou pro maminky. Chceme umožnit maminkám i dětem si pátek užít po svém:-)

Hernička
Zde mohou děti projevit svou fantazii a hrát si s hračkami, které jsou priorotně určeny věkové skupině 0-3 let. I starší se určitě nebudou nudit, mohou trénovat svůj výtvarný talent a zahrát si společenské hry. V pátek je hernička v režii rodičů.

Klubovna pro maminky
I maminky mají své starosti a radosti, o které se chtějí podělit. Dáváme jim příležitost se u nás setkat, odpočinout si (zatímco si děti hrají v herničce) a popovídat si o tématech, která je zajímají. Chystáme také setkání s poradci na výživu, relax, kosmetiku...Prostě takový babinec:-D 

A jak vypadalo první setkání?
 

První klubovna se nesla v duchu čajového dýchánku. Mamky si ,,pokecaly", daly čaj a dobrou buchtu i bábovku od naší Míši a děti pobíhaly kolem. Mimořádně jsme měli otevřenou i herničku a maminky chvílema ztrácely přehled o svých dětech:-)
Proto jsme se rozhodli klubovnu a herničku nemíchat, aby se setkání maminek nestaly honbou za dětmi. 

 Výzva pro akční maminky. Pokud rádi pečete a chcete se pochlubit, dejte nám vědět dopředu a přineste svůj výtvor na setkání. Získáte tak vstupné zdarma (platí vždy pro jednu maminku). 
Hledáme také maminky, které mají ostatním co nabídnout - poradit, ukázat. Budeme rádi, pokud se nám ozvete na info@nasemisto.cz.

Termíny klubovny a herničky naleznete v našem kalendáři.

Těšíme se na vás




Žádné komentáře:

Okomentovat