neděle 2. listopadu 2014

Co nás v čeká týdnu od 3. 11.

Po dušičkovém víkendu přicházíme opět s naším týdenním přehledem... Při pohledu ven se plně hlásí listopad, a tak mu budeme věnovat celou středu - jen se podívejte, co vše pro vás tentokrát máme nachystáno:

Pondělí 3. 11
Od 9 hodin je pro vás připravená Volná herna pro děti.
Od 17 do 19 hodin nám Tomáš Kadlec představí Krásy hor

Úterý 4. 11.
Naše anglické úterý je tu opět po sváteční pauze. Začínáme Angličtinou pro děti v 10 hod a  od 11 hodin pokračujeme  Angličtinou (nejen) pro maminky.
Od 16 hod nás čeká jedna z posledních lekcí kurzu pro začínající podnikatele: Jak si rozjet vlastní podnikání, s šéfkou havířovského finančního úřadu se podíváme na zoubek daním a daňovým povinnostem.

Středa 5. 11.
Vaše oblíbená Veselá hernička nově v rozšířených časech (začínáme dopoledne v 10 a 11 hod, odpoledne v 15 a 16 hodin, od 17 hodin pak ve verzi PLUS, podrobnosti najdete v našem nedávném příspěvku) bude tentokrát na téma Listopad, listopad, lísteček mi na dlaň spadNezapomeňte vzít s sebou oblečení, ve kterém se dobře hopsá i tvoří. Prosíme o rezervaci (zdez důvodu přípravy materiálu.

Čtvrtek 6. 11.
Na celý týden hlásí hezké počasí, ale kdyby se přeci jen zakabonilo a vás už to doma nebavilo, můžete se k nám přidat i ve čtvrtek - je pro vás otevřena Volná herna pro děti od 9 do 12 hodin, službu má Zuzka a Štěpánek.

Pátek 7. 11.
Přijďte si od 9 do 12 hodin užít naši Klubovnu pro maminky, těší se na vás kosmetička Maruška Baláková a nabízí první pomoc - barvení obočí, řas i parafín na ruce! Kdo z nás by nepotřeboval v sychravém podzimu trochu péče... Pro jistotu si rezervujte místo, Maruška má jen jedny ruce ;-)
Myslíme i na zvířátka - od 15 hodin stavíme krmítko pro ptáčky! Přečtěte si, co všechno vás v rámci kutilského odpoledne čeká (zde).

Žádné komentáře:

Okomentovat