neděle 16. listopadu 2014

Co nás čeká v týdnu od 17. 11.

Tento týden začíná pro většinu z nás vesele - volnem díky státnímu svátku. Pokud si nejste jistí, proč se 17. 11. slaví, podívejte se na tento odkaz.

Martin se svého bílého oře ještě nedočkal, a proto si můžeme užít nezvykle teplého podzimu. Pokud potřebujete vyběhat svatomartinskou husu a nevíte, co zrovna podniknout, podívejte se, co nás čeká tento týden:-)

Pondělí 17. 11. státní svátek - zavřeno

Úterý 18. 11.
Tento týden se Angličtina pro děti z provozních důvodů nekoná. 

Podnikatelský kurz Jak si rozjet vlastní podnikáníjiž skončil, ale nebuďte smutní. Zuzka si pro vás připravila další zajímavé business akce - nejbližší již 25. 11 - podrobnosti zde

Středa 19. 11.
Vaše oblíbená Veselá hernička, tentokrát na téma Čáp ztratil barvu, barvičku, je tu opět v obvyklých časech dopoledne v 10 a 11 hodin a odpoledne v 15, 16 a 17 hodin. 
Nezapomeňte vzít s sebou oblečení, ve kterém se dobře hopsá i tvoří. Prosíme o rezervaci (zdez důvodu přípravy materiálu. 

Čtvrtek 20. 11.
Máme pro vás otevřenu Volnou hernu pro děti od 9 do 12 hodin, službu má Zuzka a Štěpánek. Přijďte si odpočinout a vychutnat si lahodnou kávu či čaj. Vše připraveno s úsměvem :-)
V 16 hodin začíná kreativní kurz Tvůrčí dílny pro ženy, tentokrát na téma MARCIPÁN. Máte jedinečnou příležitost se naučit, jak si vyrobit vlastní marcipánovou ozdobu. Lektorka je zkušená cukrářka a podělí se s vámi o své ,,vychytávky".

Pátek a sobota 21. - 22. 11.
A máme tady vrchol podzimu - 1. Kreativní jarmark v Havířově!
Oba dny začínáme od 15 hodin. V pátek proběhne slavnostní zahájení, představení prodejců a křest našeho kalendáře pro rok 2015. Pak už nic nebrání v nákupech či drobnému tvoření, které mají pro vás připraveni někteří z prodejců.





Žádné komentáře:

Okomentovat