sobota 8. listopadu 2014

Co nás čeká v týdnu od 10. 11.

Dny se nezadržitelně krátí, teploty klesají a v obchodech na nás začíná útočit vánoční nabídka. Ale nebojte se, u nás najdete bezpečný úkryt před vlezlou zimou i cinkajícími rolničkami (aspoň do doby adventu :D)... Na tento týden jsme pro vás připravili:

Pondělí 10. 11.
Od 9 hodin je pro vás připravená Volná herna pro děti
A protože ve středu odpoledne z provozních důvodů nebude Veselá hernička, nabízíme náhradní termíny i v pondělí od 10 a 11 hodin. Tématem je tentokrát Den a noc!

Úterý 11. 11.
Naše anglické úterý je tu opět po sváteční pauze. Začínáme Angličtinou pro děti v 10 hod a  od 11 hodin pokračujeme  Angličtinou (nejen) pro maminky.
Podnikatelský kurz jsme úspěšně zakončili daňovým přehledem a teď už nic nebrání účastníkům v jejich rozjezdech, držíme palce a těšíme se třeba opět na jaře s dalším během kurzu Jak si rozjet vlastní podnikání
Jinak v úterý od 18 hodin nás můžete najít na setkání GBG Ostrava. A 25. 11. startujeme komunitní IT vzdělávání i v Havířově! Přijďte se podívat mezi nás, pomůžeme vám pomocí technologií a aplikací s rozjezdem (nebo zrychlením) podnikání ;)

A samozřejmě - nezapomeňte si v úterý upéct husu a otevřít Svatomartinské víno!


Středa 12. 11.
Vaše oblíbená Veselá hernička je tuto středu z provozních důvodů pouze dopoledne v 10 a 11 hodin, náhradní termín nabízíme v pondělí. Za komplikace se předem omlouváme, ale věřte, bude to stát za to. Příští týden už opět jedeme na celodenní zábavu ;-) 
Nezapomeňte vzít s sebou oblečení, ve kterém se dobře hopsá i tvoří. Prosíme o rezervaci (zdez důvodu přípravy materiálu. A téma? Den a noc...

Čtvrtek 13. 11.
Abyste si mohli někdy i v klidu pohrát, je pro vás otevřena Volná herna pro děti od 9 do 12 hodin, službu má Zuzka a Štěpánek.
Od 17 hodin se u nás opět rozjedou stroje a centrum se promění v patchworkový klub! :) Kurzy šití s Reginou jsou u vás velmi oblíbené, těšíme se na další krásné výrobky.

Pátek 14. 11.
Přijďte si od 9 do 12 hodin užít naši  Volnou herna pro děti, uvaříme si teplý čaj nebo dobré kafíčko a pokecáme.
A od 15 hodin se můžete dovědět spoustu nových informací na přednášce o imunitě Mgr. Jiřiny Janišové. Rezervace nutná!

Žádné komentáře:

Okomentovat