neděle 23. listopadu 2014

Co nás čeká v týdnu od 24. 11.

Pomalu zveřejňujeme podrobnosti našeho adventního programu. Do první adventní neděle nám ale ještě jeden týden zbývá, tak tedy jeden "zcela normální a nesváteční" přehled pro vás :)

Pondělí 24. 11.
Od 9 hodin je pro vás připravená Volná herna pro děti
Odpoledne od 16 hodin se opět uvidíme s Reginou a jejím Kurzem šití, tentokrát se Základním šicím kurzem, který u nás probíhá pro velký zájem již podruhé!

Úterý 25. 11.
Od 16 hodin hostíme Google Business Group neboli GBG Havířov. Toto první setkání má název 3, 2, 1... Start a přesně tomu bude odpovídat i náplň - čeká vás představení celého konceptu a nástin budoucích témat. Přijďte se podívat mezi nás, pomůžeme vám pomocí technologií a aplikací s rozjezdem (nebo zrychlením) podnikání ;)

Středa 26. 11.
Vaše oblíbená Veselá hernička je tuto středu opět v dopoledním i odpoledním termínu a rychle se plní ;-) Prosíme o rezervaci (zdez důvodu přípravy materiálu
Nezapomeňte vzít s sebou oblečení, ve kterém se dobře hopsá i tvoří. A téma? Otisky!

Čtvrtek 27. 11.
Počasí se začíná kazit, pokud budete potřebovat úkryt před zimou, je pro vás otevřena Volná herna pro děti od 9 do 12 hodin, službu má Zuzka a Štěpánek. 
Od 17 hodin se u nás opět rozjedou stroje a centrum se promění v patchworkový klub! :) Kurzy šití s Reginou jsou u vás velmi oblíbené, těšíme se na další krásné výrobky.

Pátek 28. 11.
Přijďte si od 9 do 12 hodin užít naši  Volnou herna pro děti, uvaříme si teplý čaj nebo dobré kafíčko a pokecáme. Navíc vás od 10 hodin čeká beseda o rané péči, kterou v rámci Týdne rané péče organizuje Poradenské středisko pro rodinu a dítě - pozvánku najdete zde.
A na 13:30 vyrážíme společně do sauny ;-) Domluvili jsme ve wellness hotelu Fridrich v Těrlicku nižší teplotu sauny a do 15 hodin uzavřenou společnost, aby mohli vyrazit hlavně maminky s dětmi. Nic ale nebrání tomu, aby se přidali i ostatní. Rezervace nutná! Přihlásit se můžete v našem rezervačním systému (tady).



Žádné komentáře:

Okomentovat