pátek 28. listopadu 2014

Co nás čeká v týdnu od 1. 12.

Tímto týdnem začíná adventní čas. I v našem centru se zdobí, uklízí, chystá a všude to voní. Co se týče programu, Mikuláš nás sice nenavštíví, ale zato nás čeká plno (ne)tradičních zážitků.

Pondělí 1. 12.
Od 9 hodin proběhne Společné zahájení adventuNazdobíme adventní věnec a pak zapálíme první svíčku. Poprvé se rozezní koledy a v poklidné atmosféře u kafíčka či čaje budeme zdobit perníčky.
Odpolední setkání u jednoho velkého stolu plného barev, hvězdiček, třpytek a zábavy začíná v 15 hodin, ale můžete dorazit i později. Uvaříme si teplý čaj a společně zkusíme vykouzlit ta nejkrásnější vánoční přáníčka pro naše blízké nebo nám pro radost.
Na obě akce se prosím přihlaste v našem rezervačním systému.

Úterý 2. 12.
Jak prakticky využít principy homeopatie? Co je dobré mít v domácí lékárničce nebo si sbalit na cesty? To a mnohem více se dozvíte na dalším setkání s homeopatií od 16 hodin.
Volná herna pro děti  je otevřena od 9 do 12 hodin.

Středa 3. 12.
Vaše oblíbená Veselá hernička je tuto středu opět v dopoledním i odpoledním termínu a rychle se plní. Prosíme o rezervaci (zde) z důvodu přípravy materiálu. Tentokrát je téma jasné:-) Vysoká čepice, chlupatý kožich, bílá křídla...
Nezapomeňte vzít sebou oblečení, ve kterém se dobře hopsá i tvoří. 

Čtvrtek 4. 12.
Přijďte se zahřát a užít si hraček v naší Volné herně pro děti od 9 do 12 hodin, službu má Zuzka a Štěpánek. Je možno si zakoupit i drobné občerstvení a k tomu přidáme horký čaj. 

Pátek 5. 12.
Od 9 hodin se můžete těšit na Klubovnu pro maminky. V přátelském kruhu probereme témata, která vás zajímají, zatímco si děti pohrají v herničce. 

V pátek odpoledne začíná ČOKOLÁDOVÝ FESTIVAL, který probíhá od 5. do 7. prosince 2014 na Výstavišti Černá Louka. Akce je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, skvěle si pochutnat a případně se i přiučit vaření s čokoládou. Najdete tam i stánek našeho centra, kde máme připraven program nejen pro dětské návštěvníky:-) Další informace naleznete zde.



Žádné komentáře:

Okomentovat