čtvrtek 9. října 2014

Co nás čeká v týdnu od 13.10.

Díky havárii kanalizace jsme si minulý týden užili trochu jinak, než bylo v plánu... Naštěstí máme za sebou úspěšnou opravu a vrháme se zpět do zábavy, proto bude následující týden mimořádný :-) 

Pondělí 13. 10.
Veselá hernička (začínáme v 9, 10 a 11 hod), která je přesunuta z předchozího týdne, bude tentokrát na téma Kouzlení s dary podzimuNezapomeňte vzít s sebou oblečení, ve kterém se dobře hopsá i tvoří. Prosíme o rezervaci (zdez důvodu přípravy materiálu.

Úterý 14. 10.
Naše anglické úterý je tu opět pro děti i dospělé. Začínáme Angličtinou pro děti v 10 hod a  od 11 hodin pokračujeme již otevřenou  Angličtinou (nejen) pro maminky.
Od 16 hod pak pokračujeme ve velkém kurzu pro podnikavce: Jak si rozjet vlastní podnikání, tentokrát na téma Autorská práva, databáze, loga a grafika, copywriting.

Středa 15. 10.
Vaše oblíbená Veselá hernička (začínáme v 9, 10 a 11 hod) bude tentokrát na téma Vzal si mrak černý frakNezapomeňte vzít s sebou oblečení, ve kterém se dobře hopsá i tvoří. Prosíme o rezervaci (zdez důvodu přípravy materiálu.
Odpoledne nás od 16:00 čekají Tvůrčí dílny pro ženy  na téma: Pletený věnec z papíru na podzim i na Vánoce.

Čtvrtek 16. 10.
Odpoledne v 16 hodin pokračuje kurz Jak si najít práci. Účastníky čeká mimořádný zážitek - Simulace výběrového řízení. V případě zájmu se nahlaste v našem rezervačním systému do pondělí 13.10.

Pátek 17. 10.
Již od 9 hodin je opět připravená Volná herna pro děti.


Žádné komentáře:

Okomentovat