neděle 19. října 2014

Co nás čeká v týdnu od 20. 10.

Nebojme se ranní mlhy, zatím se vždy ještě objeví sluníčko a krásně hřeje - krásnější podzim bychom si snad nemohli přát... Přidáte se k našemu programu na tento týden?

Pondělí 20. 10.
Od 9 hodin je pro vás připravená Volná herna pro děti.
Od 17 do 18 hodin probíhá veřejné setkání rodičů dětí se SPU. Můžete si přijít o radu, seznámit se nebo jen tak popovídat...

Úterý 21. 10.
Naše anglické úterý je tu opět pro děti i dospělé. Začínáme Angličtinou pro děti v 10 hod a  od 11 hodin pokračujeme již otevřenou  Angličtinou (nejen) pro maminky.
Od 16 hod pak pokračujeme ve velkém kurzu pro podnikavce: Jak si rozjet vlastní podnikání, tentokrát na téma Živnosti, povinnosti OSVČ.

Středa 22. 10.
Vaše oblíbená Veselá hernička (začínáme v 9, 10 a 11 hod) bude tentokrát na téma Ježek, ježečekNezapomeňte vzít s sebou oblečení, ve kterém se dobře hopsá i tvoří. Prosíme o rezervaci (zdez důvodu přípravy materiálu.
Odpoledne nás od 16:00 čeká Seznámení s homeopatií s Lenkou Szopovou. Určitě dorazte, bude to opět setkání plné informací a rad.

Čtvrtek 23. 10.
Výjimečně můžete přijít hrát si i dnes, je tu Volná herna pro děti otevřená i v netradičním termínu ve čtvrtek!
Odpoledne v 15:30 hodin končí kurz Jak si najít práci náhradní lekcí za 9. 10.
A od 17 hodin už se na vás těší Regina a její Patchworkový klub.

Pátek 24. 10.
Přijďte si od 9 do 12 hodin naši Klubovnu pro maminky, proberete s Luckou třeba oblíbené knížky (a cokoliv jiného, co je zrovna potřeba pořádně podrbat ;-) )



Žádné komentáře:

Okomentovat