neděle 4. ledna 2015

Co nás čeká v týdnu od 5. 1. 2015

Po vánočních prázdninách se na vás opět těšíme v týdnu od 5. ledna 2015. 

Přes svátky jsme nezaháleli, kromě zajímavého programu si můžete užívat i nové uspořádání herničky, vyčištěné koberce, nové vitrínky a spoustu dalšího ;-) Navíc se každý měsíc budeme věnovat Tématu měsíce, pro leden jsou to "miminka"! Tak tedy hurá za nimi...




Pondělí 5. 1.
Začneme zlehounka - první den letošního provozu je pro vás k dispozici Volná herna pro děti.
Odpoledne od 15 do 18 hodin se na vás těší Lenka Szopová se svou Homeopatickou poradnou, objednávejte se na tel. 608 078 000.

Úterý 6. 1. Tři Králové
Od tohoto týdne začíná Pelíšek - hernička pro děti do 1 roku. Nemusíte se bát přijít s těmi nejmenšími, je pro ně nachystaný bezpečný a příjemný prostor (a maminky si můžou v klidu popovídat o všem, co jim leží na srdci ;-) ). Otevřeno je od 9 do 16 hodin a od příštího týdne pak startujeme i program - Cvičení pro děti (na ten je nutné se rezervovat).
Kdyby vás zajímalo, co se asi tak honí těm drobečkům v hlavě, zveme vás na workshop V kůži dítěte, který je připraven na 12. ledna. Srdečně zveme všechny zájemce o nové zážitky!

Středa 7. 1.
Objevování světa spolu s dětmi aneb vaše oblíbená Veselá hernička, která je opět v dopoledním i odpoledním termínu a rychle se plní. Tento týden je téma Knoflíčky! Třeba potkáme i kominíka ;-)
Prosíme o rezervaci (zde) z důvodu přípravy materiálu. Nezapomeňte vzít sebou oblečení, ve kterém se dobře hopsá i tvoří. 

Čtvrtek 8. 1.
Dopoledne je pro vás opět k dispozici Volná herna pro děti a Homeopatická poradna s Lenkou Szopovou (objednání nutné na tel. 608078000). Pokud řešíte, kam vyrazit odpoledne, zkuste nám zavolat či napsat a můžeme otevřít herničku i po obědě ;-)

Pátek 9. 1.
První letošní Klubovna pro maminky bude o čistém vzduchu, smogu, správném dýchání i prevenci nachlazení. Provoníme si vzduch difuzérem a vyzkoušet si budete moci i čističky vzduchu Airfree. 
A příští pátek hurá do kina! Podívejte se na program Kina pro maminky ;-)



Ještě stále máme pár kusů kalendářů pro rok 2015 - jsou k mání za 250,- na recepci centra. Pokud byste chtěli udělat radost sobě či svým blízkým a zároveň přispět na provoz našeho centra, budeme rádi. 




A podívat se můžete i do naší sekce Jak nás podpořit, třeba vás napadne, jak společně udělat centrum ještě lepší!




Žádné komentáře:

Okomentovat