neděle 21. prosince 2014

Rok 2014 znamenal začátek...

Centrum, které provozují nadšenci ze spolku Naše místo má veliké ambice. Cílem je dát dohromady lidi, kteří se snaží o aktivní a kreativní přístup. 

Toť jedny z novinových titulků. V roce 2014 se toho událo hodně... Třeba i to, že vzniklo nové rodinné coworkingové centrum Naše místo :) A za prvních osm měsíců svého provozu jsme si toho stihli vyzkoušet celkem dost! 

Do centra dáváme své srdce a proto nás těší o to více, že se k nám rádi vracíte.  Nejsme místem, kde lidé jen pasivně přijímají nabízené služby, ale naopak děláme akce, které vyžadují i vaši aktivitu. Příkladem nechť jsou: Jak rozjet vlastní podnikání, Veselé hernička, Jak si najít práci, Tvůrčí dílny pro ženy, Jak na projekty a nezbláznit se, atd.


Rádi dáme také příležitost začínajícím umělcům v naší galerii a při našich jarmarcích. Jde nám o podporu místních lidí, kteří mnohdy vyrábějí originální a hlavně krásná díla. Pokud se chcete obklopovat věcmi, u kterých máte jistotu, že je vyrobil místní drobný živnostník a ne někdo z "Made in China", najdete to u nás :-)

Od ledna 2015 jsme naše nápady ještě víc rozpracovali a budeme vás zásobovat Tématem měsíce. Pokud už jste zaznamenali, že leden je měsícem miminek, nebojte se, u nich to neskončí!

Blíží se konec roku 2014 a s ním i čas zúčtování a vyhlídky na nový začátek. My jsme ten náš start zažili letos a těšíme se, co nás - spolu s vámi - potká v roce příštím.



Držte nám palce :-)


Šťastný nový rok


Žádné komentáře:

Okomentovat