neděle 11. ledna 2015

Co nás čeká v týdnu od 12. 1.

I druhý lednový týden se budeme věnovat dětem...


Pondělí 12. 1.
Dopoledne od 9 do 12 hodin je otevřená Volná herna pro děti.
Odpoledne od 16 hodin si můžete vyzkoušet, jaké to je V kůži dítěte! Čeká vás prožitkový seminář, na kterém zjistíte, co vše by mělo zvládnout dítě od narození do jednoho roku ve svém psychomotorickém vývoji. Pohodlné oblečení s sebou!!!

Úterý 13. 1. 
Pro nejmenší děti je tady náš Pelíšek - hernička pro děti do 1 roku. Připravený bezpečný a příjemný prostor (a maminky si můžou v klidu popovídat o všem, co jim leží na srdci ;-) ). Otevřeno je od 9 do 16 hodin. 
V průběhu dne probíhá také první lekce Cvičení pro děti (je nutné se předem rezervovat). Konkrétně od 9 hodin děti 6 - 9 měsíců, od 11 hodin 3 - 6 měsíců (termín je již obsazen) a od 14.30 hodin 9 - 12 měsíců. V případě dalších zájemců o skupinu 3 - 6 měsíců vypíšeme od příštího týdne další termín. S sebou si prosím vezměte pohodlné oblečení (můžete se zde převléknout a uložit si věci v uzamykatelných skříňkách) a dobrou náladu :D.


Středa 14. 1.
Objevování světa spolu s dětmi aneb vaše oblíbená Veselá hernička, která je opět v dopoledním i odpoledním termínu a rychle se plní. Tento týden je téma Počasíčko, počasí - vzhledem k tomu, jak si s námi letošní zima hraje, přijde určitě vhod...
Prosíme o rezervaci (zde) z důvodu přípravy materiálu. Nezapomeňte vzít sebou oblečení, ve kterém se dobře hopsá i tvoří. 

Čtvrtek 15. 1.
Dopoledne je pro vás opět k dispozici Volná herna pro děti. Otevíráme v 9 hodin a hrát si můžete klidně do oběda (nebo si vezměte oběd s sebou a dáme si společně)... 
Odpoledne se na vás těší i v tomto roce Regina a její Šicí kurzy. Tentokrát Patchworkový klub a NEW STAR.

Pátek 16. 1.
Že nemůžete s dětmi do kina?! U nás ano! Přijďte dopoledne do Kina pro maminky, vezměte s sebou (ne)zdravé mlsání, dětičky i babičky ;-) Promítáme dokument Všichni spolu, určitě vás pohltí příběh o alternativním způsobu vzdělávání. Vstup je zdarma, prosíme o rezervaci z důvodu omezené kapacity.



Příští týden vás zveme na setkání s Honzou Slavíkem, dozvíte se jak být Projekťákem na mateřské. A ve čtvrtek se na vás těší Jana a její Tvůrčí dílny pro ženy. Podrobnosti v dalším pravidelném přehledu...

Žádné komentáře:

Okomentovat