neděle 18. ledna 2015

Co nás čeká v týdnu od 19. 1.

Sněží, nesněží - kdo se v tom má vyznat? Zima si s námi hraje, ale my se nedáme! Když vysvitne sluníčko, užijeme si venku na terase a když bude hůř, zveme vás všechny dovnitř na teplý čaj a program na další týden:

Pondělí 19. 1.
Dopoledne od 9 do 12 hodin je otevřená Volná herna pro děti.
Odpoledne od 16 hodin se na vás těší Lenka Szopová a Další setkání s homeopatií
A pro ty, které neosloví homeopatie, nabízíme čistě technický slovník Honzy Slavíka na téma Projekťákem na mateřské. Začínáme v 17 hodin!

Úterý 20. 1. 
Pro nejmenší děti je tady náš Pelíšek - hernička pro děti do 1 roku. Připravený bezpečný a příjemný prostor (a maminky si můžou v klidu popovídat o všem, co jim leží na srdci ;-) ). Otevřeno je od 9 do 16 hodin. 
V průběhu dne probíhá další lekce Cvičení pro děti (je nutné se předem rezervovat). Konkrétně od 9 hodin děti 6 - 9 měsíců, od 11 hodin 3 - 6 měsíců (termín je již obsazen) a od 14.30 hodin 9 - 12 měsíců. S sebou si prosím vezměte pohodlné oblečení (můžete se zde převléknout a uložit si věci v uzamykatelných skříňkách).


Středa 21. 1.
Objevování světa spolu s dětmi aneb vaše oblíbená Veselá hernička, která je opět v dopoledním i odpoledním termínu a rychle se plní. Tento týden je téma Vrána letí, pozor děti - určitě jste zvědaví, co si Míša zase přichystala ;-)
Prosíme o rezervaci (zde) z důvodu přípravy materiálu. Nezapomeňte vzít sebou oblečení, ve kterém se dobře hopsá i tvoří. 

Čtvrtek 22. 1.
Dopoledne je pro vás opět k dispozici Volná herna pro dětiOtevíráme v 9 hodin a hrát si můžete klidně do oběda (nebo si vezměte oběd s sebou a dáme si společně)... 
Zároveň můžete využít naši homeopatickou poradnu, rezervace je však nutná!
Odpoledne od 17 hodin se můžete s Janou ponořit do tvoření. Přijďte si vyrobit vlastnoruční šperky na ples nebo jen tak pro radost, hlaste se na Tvůrčí dílny pro ženy.

Pátek 23. 1.
Na konci týdne se na vás těší Lucka, Klubovna pro maminky a téma lyžování ;-) 

Dostali jste náš newsletter a už víte, co za téma vás čeká v únoru? Nebo napjatě čekáte? Tenhle týden se určitě dočkáte ;-) 

Žádné komentáře:

Okomentovat