čtvrtek 17. dubna 2014

Ptáte se nás : Jak se přihlásit na akce centra?

Naše centrum pořádá několik typů akcí - pravidelné a dlouhodobé kurzy, krátkodobější (a o to intenzivnější) kurzy a jednorázové akce. Na všechny zmíněné se lze přihlásit několika způsoby:

1) Tím prvním je přihlášení přes náš web www.nasemisto.cz
Nahoře na liště jsou kategorie, kde si můžete vybrat tu svou. Nebo, pokud chcete vidět všechny akce pěkně pohromadě, rozklikněte si v levém panelu sekci "O nás" a klikněte na "Akce". Najdete tam přesně toto. U každého z kurzů, seminářů, workshopů apod. je ikonka s nákupním košíkem, kterou dobře znáte z e-shopů.


Pod tou naší ikonkou se skrývá přihlašovací formulář, který vás jednoduchými kroky provede rezervací. Tak se nebojte kliknout ;-)

2) Pokud se bojíte formuláře, nebo je z jakéhokoliv důvodu nefunkční, napište nám na mail info@nasemisto.cz o co máte zájem, nebo volejte v pracovní době na +420 606 588 633. A nemusíte se bát ani osobně přijít, na recepci vás vždy někdo přivítá s úsměvem a pomůže s rezervací. 

3) Některé, zvláště jednorázové nebo jinak speciální, akce jsou vyhlašovány jako událost i na našem facebooku. Zde stačí si vybrat z nabízených událostí a přidat se. 

Všechny tyto cesty se u nás potkají na jednom místě, takže si můžete zvolit způsob, který je pro vás nejjednodušší, nejpohodlnější nebo jinak nej ;-) Pracujeme i na dalších možnostech, jak vám zpříjemnit přihlašování, o novinkách vás budeme informovat!

Hezký den přeje

fanynka návodů Zuzka

Žádné komentáře:

Okomentovat