úterý 15. dubna 2014

Ptáte se nás: Co je to coworking?



Když jsme přemýšlely nad pojetím našeho rodinného centra, věděly jsme, že chceme nabízet v Havířově také možnost se rozvíjet a pracovat. Jednoho dne jsme narazily na pojem COWORKING  a zjistily, že to je to pravé :-)

Co to vlastně je?
Coworking doslova znamená spolupráce. Tímto slovem se označuje hlavně prostor společný pro více lidí, kteří nemají svou vlastní kancelář (případně ji mají v jiném městě apod.), ale mají potřebu být ve své pracovní době mezi lidmi.
Centrum vytváří optimální podmínky pro samostatnou práci i spolupráci na větších projektech, podporuje kreativitu a vznik pracovních vztahů, dokáže vytvářet funkční spřátelené komunity profesionálů a řeší elegantně většinu nedostatků práce z domova, od pocitů osamělosti po sklouzávání k workoholismu.

Co nabízí Naše místo
U nás najdete pracovní místa, která si lze pronajmout na hodiny, dny i celý měsíc (podmínky viz. ceník). Samozřejmostí je také wi-fi připojení, tisk/kopírování, možnost zapůjčení notebooku a dobrá káva k tomu. A komu by to nestačilo, přidáme třeba i možnost hlídání dětí, drobné občerstvení nebo učebnu/zasedačku až pro 15 osob, k dalšímu rozvoji pak pestrou nabídkou seminářů a workshopů, nebo třeba odborné poradenství. Co 14 dní u nás probíhají Business snídaně, které vám pomohou s NETWORKINGEM (navazování profesních kontaktů). 

Přijďte se podívat a vyzkoušet si na hodinku zdarma, jak se u nás pracuje:-)

Těšíme se na vás



Přehled coworkingů v Česku najdete na: http://navolnenoze.cz/blog/coworkingy/

Žádné komentáře:

Okomentovat