neděle 6. dubna 2014

Jak jsme tvořily program na otvíračku



Když jsme se někdy koncem března rozhodly (na základě schválených prostor), že uděláme otvíračku 30. dubna, netušily jsme o konečné podobě Centra ještě skoro nic. Dávaly jsme do kupy nabídku kurzů, vytvářely webovky, ale to bylo tak vše... S dvěma malými dětmi přilepenými u noh jsme toho s Luckou o moc víc nestíhaly...

Ale pak jsme se do toho pořádně opřely a začaly přemýšlet, čím nalákáme širokou veřejnost. Na stánky s párkem a pivem to táhnout nechceme, na klauna pro děti je zas málo místa, času i peněz... Nakonec jsme se rozhodly zacílit na ženy. Tak nějak té skupině asi nejvíc rozumíme :) A taky si myslíme, že si každá z nás občas zaslouží trochu rozmazlit, pobavit nebo si jen tak chvíli odpočinout. 

Dnes vám prozradíme první náš programový "úlovek":
Od 10 do 14 hodin se na vás bude těšit kadeřnice Míša. Není to lecjaká kadeřnice, ale dokonce MOBILNÍ kadeřnice! Přijede až k vám domů, poradí, ostříhá, nabarví, podpoří a ještě vás nabije skvělou energií. Najdete ji na webu: http://misadankova.sluzby.cz/ 

A máme pro vás i malou soutěž! Napište nám proč zrovna vy byste potřeboval(a) ostříhat. Ze všech odpovědí došlých na náš mail info@nasemisto.cz s předmětem "Míša" vylosujeme jednoho šťastného výherce, kterého Míša ostříhá přímo na otvíračce. Můžete se stát modelem/modelkou, to už za pár řádků poslaných do mailu stojí, ne? Pište do středy 9.4. do půlnoci.

Již brzy vám zas napíšu, na co se máte těšit - máme ještě v rukávu nejedno eso ;-)

Přeji vám všem krásnou neděli!

Zuzka


PS: Pro ty, co přijdou i s dětmi, máme dobrou zprávu - bude otevřená naše herna pro děti. A zároveň je i zabavíme pestrou směsí her a soutěží. 

Žádné komentáře:

Okomentovat