neděle 1. února 2015

Co nás čeká v týdnu od 2. 2.

Ještě jsme se nestihli ani pořádně rozkoukat po Silvestru a už je za námi leden, vysvědčení i pololetní prázdniny... Utíká vám čas taky tak rychle nebo se spíš vleče? Na obojí totiž máme lék - náš týdenní program :)

Pondělí 2. 2.
Z provozních důvodů toto pondělí otevíráme až v 9.30!
Dopoledne je otevřená Volná herna pro děti
Pokud vás trápí nějaký zdravotní problém, odpoledne je vám k dispozici Lenka Szopová a její Homeopatická poradna. Nutná je však rezervace předem!

Úterý 3. 2. 
Tento den je již tradičně určen nejmenším. Čeká na ně Pelíšek - hernička pro děti do 1 roku. Připravený bezpečný a příjemný prostor (a maminky si můžou v klidu popovídat o všem, co jim leží na srdci ;-) ). Otevřeno je od 9 do 16 hodin. 
V průběhu dne probíhají lekce Cvičení pro děti (je nutné se předem rezervovat). Konkrétně od 9 hodin děti 6 - 9 měsíců, od 11 hodin 3 - 6 měsíců a od 14.30 hodin 9 - 12 měsíců. Pro velký zájem od tohoto týdne přidáváme ještě jeden běh - nově je k dispozici i termín od 13.30 pro děti 6 - 9 měsíců.
S sebou si prosím vezměte pohodlné oblečení (můžete se zde převléknout a uložit si věci v uzamykatelných skříňkách).

Středa 4. 2.
Objevování světa spolu s dětmi aneb vaše oblíbená Veselá hernička, která je opět v dopoledním i odpoledním termínu a rychle se plní. Tento týden je téma Rukavice, čepice...
U nás nenajdete cvičení pro maminky s dětmi a kreativní program, u nás se zapotíte a zapatláte - tak si nezapomeňte vzít náhradní oblečení :-)
Prosíme o rezervaci (zde) z důvodu přípravy materiálu.  

Čtvrtek 5. 2.
Dopoledne je pro vás opět k dispozici Volná herna pro dětiOtevíráme v 9 hodin a hrát si můžete jak dlouho budete chtít....
Odpoledne, tentokrát v 17 hodin, pokračuje Regina a její Šicí kurzy - z tohoto kurz si odnesete softshellové kalhoty pro děti.

Pátek 6. 2.
Páteční Klubovnu pro maminky má tentokrát na starost Lucka. Těší se na vás od 9 hodin a téma prý bude jako překvapení...

Příští týden nás čeká spousta nových informací, dorazí za námi Ela s čísly (Povídání o vlivu čísel aneb numerologie) a taky Zuzka se zdravou stravou (Jak tady zhubnout zdravěji) - už se na milé hosty moc těšíme! Pokud chcete přijít, doporučujeme se rezervovat...


Nezapomeňte, tématem měsíce února jsou ŽENY... nechte se hýčkat.

Žádné komentáře:

Okomentovat