sobota 7. února 2015

Co nás čeká v týdnu od 9. 2.

Nastává období chřipek a nachlazení, které se nevyhne téměř nikomu. Proto přejeme hodně sil a nezapomínejte na vitamíny a odpočinek. Pro inspiraci se podívejte do našeho programu.  

Pondělí 9. 2.
Dopoledne je otevřená Volná herna pro děti, začínáme v 9 hodin. Můžete si u nás odpočinout u dobrého nápoje. K dispozici je káva, čaj, horký juice, čokoláda...
V 17 hodin začíná Povídání o vlivu čísel aneb numerologie Zajímavé téma, které vám možná odkryje, proč se vám v některých životních situacích nedařilo a jak to změnit.


Úterý 10. 2. 
Tento den je již tradičně určen nejmenším. Čeká na ně Pelíšek - hernička pro děti do 1 roku. Připravený bezpečný a příjemný prostor (a maminky si můžou v klidu popovídat o všem, co jim leží na srdci ;-) ). Otevřeno je od 9 do 16 hodin. 
V průběhu dne probíhají lekce Cvičení pro děti (je nutné se předem rezervovat). Konkrétně od 9 hodin děti 6 - 9 měsíců, od 11 hodin 3 - 6 měsíců a od 14.30 hodin 9 - 12 měsíců. Pro velký zájem od tohoto týdne přidáváme ještě jeden běh - nově je k dispozici i termín od 13.30 pro děti 6 - 9 měsíců.
S sebou si prosím vezměte pohodlné oblečení (můžete se zde převléknout a uložit si věci v uzamykatelných skříňkách).

Středa 11. 2.
Objevování světa spolu s dětmi aneb vaše oblíbená Veselá hernička, která je opět v dopoledním i odpoledním termínu a rychle se plní. Tento týden je téma Němé tváře, můžete se těšit opět na tetu Míšu a její překvapení. 
U nás nenajdete cvičení pro maminky s dětmi a kreativní program, u nás se zapotíte a zapatláte - tak si nezapomeňte vzít náhradní oblečení :-)
Prosíme o rezervaci (zde) z důvodu přípravy materiálu.  

Čtvrtek 12. 2.
Dopoledne je pro vás opět k dispozici Volná herna pro dětiOtevíráme v 9 hodin a hrát si můžete jak dlouho budete chtít....
V 17 hodin se můžete těšit na setkání Jak tady zhubnout zdravěji. Dozvíte se praktické rady a informace nejen ke zdravému jídelníčku. 

Pátek 13. 2.
Kino pro maminky bude promítat zajímavý dokument Z popelnice do lednice. Přemýšleli jste nad tím, kolik zeleniny se vyhodí, než se dostane z pole k nám na talíř? A jaký vliv má naše hýření na vznik skleníkových plynů? Přijďte se podívat na dokument, který nám ukáže i možnosti řešení této situace. Jste zvědaví?

Příští týden opět přivítáme zajímavé hosty, kteří nám přináší témata k zamyšlení i pro praktické využití: Proč jsou ženy na světě a Příprava kváskového chleba

Nezapomeňte, tématem měsíce února jsou ŽENY... nechte se hýčkat.                                    

Žádné komentáře:

Okomentovat