neděle 7. prosince 2014

Co nás čeká v týdnu od 8. 12.

Druhým týdnem pokračuje prosinec i náš adventní program. Perníčky už máme nazdobené, vrhneme se tedy na další přípravy:

Pondělí 8. 12.
Od 9 hodin je otevřená Volná herna pro děti. Jako překvapení máme nachystané těsto na cukroví, zapneme naši troubu a provoníme si dopoledne! K tomu horký džus nebo dobrou kávičku... Tomu přece nelze odolat.

Úterý 9. 12.
Od 9 hodin se pustíme do Zdobení vánočního stromečku. Vyrobíme společně pár ozdob, rozvěsíme perníčky, zazpíváme koledy... A jestli nám bude přát počasí (a pomine smogová situace), vydáme se i na procházku. I zvířátka a lesní skřítci si přeci zaslouží nazdobený stromeček!

Středa 10. 12.
A stromečkem budeme pokračovat i ve středu. Vaše oblíbená Veselá hernička je opět v dopoledním i odpoledním termínu a rychle se plní. Prosíme o rezervaci (zde) z důvodu přípravy materiálu. 
Nezapomeňte vzít sebou oblečení, ve kterém se dobře hopsá i tvoří. 

Čtvrtek 11. 12.
Tento den je ve znamení odpočinku a krásy, je tady totiž Předvánoční relax - přímo u nás v centru vás čekají masáže a pedikura, zbývá pár posledních termínů, neváhejte tedy s rezervací! 
Od 17 hodin se na vás těší Regina a její Patchworkový klub!

Pátek 12. 12.
Od 9 hodin se můžete těšit na Volnou hernu pro děti.

V sobotu 13. 12. (na Lucii) najdete Lucku na Dni otevřených dveří Vzdělávací akademie Havířov - můžete si přijít nakoupit drobné vánoční dárečky a popřát ji k svátku ;-)

A nezapomeňte, že v pondělí 15. 12. u nás proběhne kurz Úvod do logopedie. Přihlášku a platbu je nutné poslat do 12. 12. 



Žádné komentáře:

Okomentovat