úterý 10. března 2015

Blogy - novodobý zdroj literatury


Žijeme v "internetové době", která ovlivňuje naše každodenní jednání. Hledáme v něm kam se jak dostat, inspirace na vaření, návody a informace... prostě to co každý momentálně potřebuje. A to vše inspiruje miliony lidí k tvorbě vlastního blogu, na kterém se dělí o své zkušenosti, rady a zážitky.


Slovo „blog“ vzniklo stažením anglického „web log“, což v češtině zhruba znamená „webový zápisník“, a zkrácením slova „weblog“.  Blog slouží často jako deníček, který si ovšem mohou přečíst úplně všichni (ne každý blogger je v prosívání informací soudný). Existuje také jeho hybrid "videoblog", zkráceně vlog, 

Bloggerů (pisatelé blogů) se objevuje čím dál víc, hlavně mezi náctiletými. Některé se skvěle čtou a získají spoustu fanoušků. Já sama mám zkušeností s mnoha nudnými a nic neříkajícími blogy, tudíž jsem ráda za objevení něčeho zajímavého.  

Přikládám níže pár odkazů, kde naleznete zajímavé blogy. Já sama vždy vyhledávám jako první ty o vaření:-) A co vy? Máte tip na skvělý blog? Neváhejte nám poslat svůj oblíbený nebo dokonce ten váš, který rádi zveřejníme na našich stránkách.



http://www.blogerkaroku.cz/vysledky-hlasovani-blogerky-roku-2014
http://blog.idnes.cz/
http://blog.cz/zebricky/nejoblibenejsi-blogy


Zdraví Lucka


Žádné komentáře:

Okomentovat